DE RELEASELIJST VAN RECORD STORE DAY 2017 STAAT ONLINE!

De releaselijst van Record Store Day 2017 staat online! Met o.a. speciaal vinyl van The Cure, Harry Nilsson, Pink Floyd, The Who, Carlos Santana, Chef’s Special, Frank Zappa, Herman Brood & Wild Romance, Dennis Wilson, Golden Earring, Neil Young, David Bowie, Fleetwood Mac, The Byrds, U2, Johnny Cash en nog veel meer. Lees de volledige lijst hier.

2 reacties

 1. Jack de Vries schreef:

  Goedenavond! Kunnen jullie voor mij de Record Store Day 2017 uitgaven van de Harry Nilsson LP en de (zojuist bekend gemaakt) single Strawberry Fields van de Beatles reserveren? Bij voorbaat dank! Groeten, Jack deVries

  • Regismar schreef:

   Beste Jack,

   Wij hebben het grootse gedeelte van de bestellingen al doorgegeven. Bij dat gedeelte zat ook Harry Nilsson. Dat aantal kunnen we niet meer ophogen. Helaas kan ik dit item dan ook niet reserveren. Dat zou oneerlijk zijn tegenover de andere klanten. De single Strawberry Fields is inderdaad later toegevoegd en kunnen wij nog bestellen. Voor deze noteren wij een exemplaar voor u.
   Met vriendelijke groet,
   Regis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *